Gradonačelnik

w

Niste pronašli što tražite?

Pošaljite upit našoj službi, a mi ćemo vam u što skorijem roku odgovoriti.

Postavi pitanje

Darko Čondrić

Gradonačelnik Grada Livna

Darko Čondrić, dr. med. specijalist radiolog, rođen 1. lipnja 1971. u Livnu u BiH.

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirao 1997. Vježbenički staž odradio na KBC-u Rebro u Zagrebu te u istom gradu boravio do 2000. kao liječnik opće prakse. Potom dolazi u Livno u županijsku bolnicu gdje ostaje do 2001. kada odlazi na specijalizaciju iz radiologije u trajanju od četiri godine u zagrebačku kliničku bolnicu Sestara Milosrdnica. Specijalistički ispit polaže 2005., a iste godine završava poslijediplomski stručni studij iz radiologije na zagrebačkom Medicinskom fakultetu.

U livanjskoj bolnici radi od 2005. na odjelu za Radiologiju i dijagnostiku te godinu kasnije i kao šef tog odjela. Kontinuirano sudjeluje u brojnim domaćim i stranim kongresima iz struke kao i tečajevima. Stalni je sudski vještak medicinske struke. Vanjski je suradnik u nekoliko poliklinika u Hrvatskoj.

Aktivno se bavi sportom, malim i velikim nogometom, te planinarenjem i biciklizmom. Velika ljubav mu je slikarstvo. Oženjen je i ima četvero djece. Na lokalnim izborima 2020. godine u BiH kao kandidat HDZ-a BiH izabran je za gradonačelnika Livna te je tu dužnost preuzeo u prosincu 2020. godine.

gradonacelnik condric 2 scaled

Gradonačelnika možete kontaktirati:

  • Poštom: 
    ADRESA
  • E-mailom:
    MAIL ADRESA
  • Telefonski:
    TELEFON FAKS

Postavi pitanje