OBAVIJEST O POTPISIVANJU UGOVORA O DODJELI STIPENDIJA ZA 2023./24.  GODINE

Datum objave: 02.07.2024.

Obavještavaju se  dobitnici stipendija za akademsku 2023./24. godinu  da je potpisivanje Ugovora o dodjeli stipendija dana 09.07.2024. godine (utorak) u 10:00 sati u prostorijama Jedinstvenog gradskog tijela uprave Grada Livna u Velikoj vijećnici.

Ukoliko dobitnik stipendije nije u mogućnosti osobno doći na potpisivanje predmetnog ugovora, može opunomoćiti osobu koja će isti potpisati.

Stipendisti ili njihovi opunomoćenici su na potpisivanje Ugovora dužni donijeti potvrdu banke o broju računa na koji će se isplatiti stipendija i punomoć (ukoliko stipendista nije u mogućnosti osobno doći).

Studenti koji su u međuvremenu ostvarili pravo na studentsku stipendiju od strane nekog drugog tijela, ustanove  ili slično, iako se nalaze na listi dobitnika stipendija Grada Livna, sukladno članku 2. Odluke o stipendiranja uspješnih i darovitih studenata, studenata iz obitelji slabijeg imovnog stanja i studenata-djece branitelja („Službeni glasnik Grada Livna“, broj 2/24) ne mogu ostvariti pravo na ovu stipendiju.