U Mostaru otvoren Međunarodni sajam gospodarstva

Datum objave: 06.04.2022.

U Mostaru je u utorak, 5. travnja, otvoren 23. Međunarodni sajam gospodarstva, nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije korona virusa. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Mađarska. Sajam je skup na kojem se tradicionalno predstavljaju privredni subjekti iz skoro svih grana ekonomije, među kojima prednjače poljoprivreda, gastronomija, turizam i uslužne djelatnosti, zatim IT sektor i elektroindustrija.

Otvorenju sajma nazočio je i gradonačelnik Darko Čondrić. Gradonačelnik je posjetio i izlagače s područja Livna. Ove godine Livno na sajmu predstavljaju OPG „ĐURAN“, Terra Mater, DeLaval servis Konta,Eko sir „Puđa“, Mljekara „Orman“ i Mljekara Livno. Za pet izlagača Grad je sufinancirao trošak najma izložbenog prostora.

Mostarski sjam će se u okviru pet sajamskih dana predstaviti izlagači iz 20-ak država svijeta kada će upriličene redovite podsajamske manifestacije, te uz njih mnoštvo poslovno korisnih tematskih konferencija, stručnih skupova, okruglih stolova i niz drugih značajnih zbivanja.